Bloot,naakt camping Petits-fours-naturiste
Bloot,naakt camping Petits-fours-naturiste
Domaine Naturiste Petits fours Busserolles Mini camping en Gite
Domaine Naturiste Petits foursBusserollesMini camping en Gite  

Chambre d'Hôtes

Petits-fours  biedt de mogelijkheid tot chambre d'hôtes in het voor - en naseizoen. ( pension)  Ook hier is bloot verblijf mogelijk.

Heerlijk verzorg worden ,niets hoeven ,alleen genieten .

Een mooi ingerichte slaapkamer ( 2 persoonsbed 1.60-2.00m, of  2x 1 persoonsbed 0.90x2.00 m), tafel met 2 stoelen en een linnenkast. Uw eigen badkamer met toilet.

's Morgens  ontbijten met kakel verse eitjes, eigen gebakken brood, eigen gemaakte jam, vers sinaasappelsap, roomboter, biologische kaas en vers gezette thee en/of koffie.

Verder uw eigen dag indelen bv. een lange ( of kortere) wandeling maken en genieten van al het schoons dat deze omgeving u te bieden heeft. Een stad bezichtigen ( Perigueux, Angouleme, Limoges of Bordeaux bv.) Gewoon "niets" doen en genieten van een boek of alleen maar stil zitten en genieten van het uitzicht en de weldadige rust.

De lunch kunt u naar wens bij ons gebruiken of onderweg, net zo als het diner. Zo heeft u de vrijheid de dagen in te delen zoals het voor u het prettigste is.

De maanden april en mei zijn een heerlijke wandel maanden, vele wilde bloemen zoals de orchidee, wilde hyacint , koekoeksbloem etc. maar ook de milde temperatuur maken april/mei tot een topper!

Zelfs de maand november heeft vaak zeer aangename temperaturen maar bovenal het prachtige kleurenpalet van de herfst . In stille verwondering genieten en nog vitaminen opdoen voor de aankomende winter .

Kamer met ontbijt € 70,-- ( voor twee personen)incl.ontbijt

Lunch                       €  12.50,--( per persoon)

Diner                        € 20,-- ( per persoon; 3 gangen menu)

Welkom in Gite: "la Grange".

Domaine Naturiste  Petits-fours
Coireaud

24360 Busserolles

France

Téléphone:
mobiel ned:+31646415554   mobile fr :+33656665833

 

(45° 40' 0.5'' N    0° 39' 38.9'' O

actueel

7 november 2015 24 degrees celcius

 

Waar ik gelukkig van word

 

Zonlicht op mijn gezicht, bloemen in de wei, mooie muziek waar ik bij weg kan dromen, een fijn boek om te lezen, een kleurige maaltijd van verse groenten, soms met vrienden, met zijn tweetjes of alleen, rustige arbeid, een vogel die zijn lied met me deelt, een hert zien in het bos, wuivend graan in de wind, spelende kinderen die plezier hebben, een nacht gevuld met sterren en een warme kachel op een koude, druilerige dag.

 

U vindt ons ook op Vakantiehuis Frankrijk.

Dé website voor uw vakantie in Frankrijk.

 

naturismegids.nl

Version imprimable Version imprimable | Plan du site
©Peter Nip Domaine naturiste Petits-fours. Coireaud 24360 Busserolles France